Maretov blog

Šport je (skoraj) vse.

Maroko, julij 2006

Objavil mare, dne 22.09.2006

img_4878-1.jpg
In že smo pri tretji srfarski ekspediciji…ponovno v Afriki, toda tokrat čist ta pravi Afriki! V Maroko nas je skupaj šlo 11 Slovencev, povsem različnih starosti in spola – vsem pa nam je bila in nam je skupna ljubezen do srfanja.

Pot nas je z avtom zanesla do Gibraltarja (2.600km), kjer smo v bližini (Tarifa) prespali, nato pa pot nadaljevali s trajektom iz Algericasa do Celte, španske enklave na SZ črne celine. Od tam pa še kakih 800km po Maroku do naše težko pričakovane Essaouire. Spali v kempu, uživali v Moulayu, raziskovali pa smo tudi notranjost te prečudovite dežele – Marakkesh, čez Atlas mimo Zagore do Sahare, nazaj grede pa smo videli še Fes.

Skratka, vse to in še več, razen srfanja, najdete v spodnjem 15-minutnem filmu. Srfarske fotke pa sledijo v naslednjih dneh…

http://video.google.com/videoplay?docid=3099971400601938747

Fotografije so tule.

-Mare

P.S.: Spet sem v film pozabil napisati, čigavo muziko sem si sposodil: RHCP (Dani California), Sergio Mendes Ft. The Black Eyed Peas (Mas que nada), Shapeshifters (Incredible), Jamiroquai (Space Cowboy). Se opravičujem.

  • Share/Bookmark

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !