Maretov blog

Šport je (skoraj) vse.

Preluka in Krvavec, 28.10.2006

Objavil mare, dne 28.10.2006

preluka_281006_blog.jpg

Šit, tale teden je pa bil od sile…zakaj sem včeraj ob 12h že bil v fitnesu, popoldan v Tacnu na Savi, danes zjutraj srfal v Preluki, popoldan pa bil z biciklom na Krvavcu, napišem v prihodnjih dneh… Za danes pa poročilo iz že omenjene Preluke in Krvavca.

Napoved za Preluko je bila odlična, voda ima namreč še vedno zavidljivih 20 stopinj, zrak jih ima ob 6h zjutraj, ko se gre ob tem času na vodo, tudi na morju precej precej manj, jasna noč, nobenega juga ali močne burje, na poti skozi megla…super! In je tudi bilo, vsaj kakšno uro je žgalo tudi za 4.7. Sam imel jadro 5.3 do konca nategnjeno in bilo je odlično…potem pa je kar naenkrat crknilo, očitno zaradi nekih oblakov, ki so se seveda morali prikrasti na nebo.

No, na srečo je malce kasneje potegnilo še za dobre pol ure, potem pa je veter dokočno izdihnil, vsaj za našo opremo. Kratko, a sploh na začetku super! Super vesel pa je bil tudi kolega Pamir, ki je prvič v življenju obrnil Vulcan a.k.a. Air Jibe. (na linku je prikazan Miha Lah, v drugem meniju lahko izbereš še mnogo drugih izvajalcev; seveda le če imaš Quicktime 7.0.4)

Vreme je bilo tudi v Ljubljani prelepo, da bi dan zaključil brez še nečesa…in sem šel spet na Krvavec s kolesom. Ob 16:10 končno štartal iz Ambroža, na postaji gondole bil 33 minut kasneje, pri stolpu še 24 minut kasneje, potem pa sem zaradi vremena šel le še do zgornje postaje ta nove šestsedežnice.

Srfanje, becke in drekce najdeš tu.
(se opravičujem za nadležni banner – bom poskusil čimprej zrihtat) :)

-Mare

 • Share/Bookmark

3 odgovorov v “Preluka in Krvavec, 28.10.2006”

 1. postaven moški pravi:

  PA TI NISI NORMALN! Po preluki greš na Krvavc! S kolesom! A maš ti mogoče dvojčka pa nas zajebavata mal??

 2. Dud pravi:

  Ej stari, dej začni mal uživat, ne sam zastavic zbirat…

 3. dr. P. pravi:

  matr eni pa majo cajt… Mare ti kr tko naprej, dej se zame uzivaj, trenutno gnijem v sobi ob litrih kave in kilah vitamin. tablet… v druzbi dobre stare Nevre :)
  ajd stari se vidmo kej
  I.

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !