Maretov blog

Šport je (skoraj) vse.

Dan sprejemov in priznanj

Objavil mare, dne 20.12.2006

grad_201206.jpg
Čist fancy dan. Ob 11h najprej novoletni sprejem štipendistov Mestne občine Ljubljana pri županu na gradu, nato še podelitev priznanj in pohval na faksu.

Vreme in razgledi na gradu za kušnt, sama prireditev pa je tudi več kot uspela. Župan je bil precej sproščen, predvsem pa vidno navdušen nad predstavitvami nekaterih izmed nas. Tudi sam sem bil nad koncertnimi točkami popolnoma navdušen. Lahko rečem, da imamo vsaj kar se glasbe in nasploh umetnosti tiče, v Klubu štipendistov Ljubljana zagotovo ene izmed največjih talentov v Sloveniji, najbrž tudi širše. Če kdo ne verjame, ga res iskreno vabim na katerikoli dogodek v organizaciji že omenjenega kluba. OK, priznam, ponosen sem, da sem tudi sam štipendist MOL.

Kot rečeno, razgledi so super, ambient v Stanovski dvorani prav tako.
img_6057.jpg img_6059.jpg img_6068.jpg

Nagovor Gregorja Karlovška, predsednika Kluba štipendistov Ljubljana, Zorana Jankoviča, kot najbrž že veste našega župana, ter nastop ene izmed štipendistk.
img_6069.jpg img_6071.jpg img_6076.jpg

Nekaj motivov iz okolice, z našo tako zelo željeno :) in dolgo pričakovano VZPENJAČO vred!
img_6078.jpg img_6092.jpg img_6096.jpg

Kakorkoli že, z gradu kar hitro odbrzim svojemu faksu naproti, na podelitev priznanj in pohval najboljšim študentom dodiplomskega študija. Dekan Tajnikar ima kot vedno super nagovor iz glave, mi pa ploskamo več kot 1 uro. Vseh dobitnikov pohval za vsak posamezen letnik je namreč ogromno, no, nas, ki smo prejeli priznanje za uspeh čez vsa štiri leta, je v celotni generaciji le 21. In ok, spet sem ponosen, da sem eden izmed njih.

Takole je bilo torej na moji dragi fakulteti…pred fakulteto kuhanček :) in sladkarije, notri pa nagovor dekana, podelitev in spet pogostitev.
img_6103.jpg img_6102.jpg img_6106.jpg img_6111.jpg

Šport res ni vse.

-Mare

  • Share/Bookmark

2 odgovorov v “Dan sprejemov in priznanj”

  1. Dajana Dajana pravi:

    Vau! Čestitam! In prelepe fotke! :) ))

  2. majakrizaj pravi:

    Ja, čestitam vsem, mi je zvežer sin mimogrede povedal, ha,ha oh te hlačniki, kako nas včasih prijetno presenetijo….in njemu se to ne zdi omembe vrednega….pif

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !