Maretov blog

Šport je (skoraj) vse.

Fenomeni…

Objavil mare, dne 31.01.2007

fenomena.jpg
…so tile Da Phenomena. Ja, prav ste prebrali – sedaj so trije, Dagiju in Matetu se je pridružil bobnar Jure Rozman in včeraj so v Orto baru žgali na polno.

OK, priznam Jonas, Da Phenomena so zakon. Ni dvoma, da so glasbeniki od glave do pete ter pravi žurerji, ki bi včeraj ob 00:20 še kar igrali… Zares, v polnem Ortu je bilo tudi njim vidno v užitek igrati, nam pa v užitek poslušati in muvati ob ritmih komadov z njune zgoščenke, poleg kar nekaj priredb tujih komadov – najbolj sem si zapomnil dva komada od Prince-a, jih je bilo pa še nekaj meni neznanih. Nažalost njihov repertoar še ni dovolj obsežen, ampak saj imajo še čas, ne?

Muzika je zelo prijetna za uho, kar se pa izvedbene plati tiče…noro, res sturajo. Mate ima odlične pevske sposobnosti, da o žaganju kitare ne govorim, Dagi je rojen basist … Jure je pa tko tolkel po bobnih, da so se tresla tla (pa mi smo skakali press). Tule bo najbrž tekom dneva njihov zapis.

V pričakovanju fotk na drugih blogih (je bilo ogromno bliskanja)…

-Mare

P.S.: Zgornjo fotko sem snel tule.

  • Share/Bookmark

3 odgovorov v “Fenomeni…”

  1. irena irena pravi:

    a potem ne bo več bobnal Ivo iz Leeloojamais?

  2. Mare pravi:

    Ne, mislim, da ne. Ampak verjemi, je tale Jure več kot dostojna zamenjava. V Ortu se je treslo!!!

  3. Jaka pravi:

    POŠTENO! Jaz si jih rolam v avtu, doma in na faksu. Res spet ena poštena muZka iz Slovenije.

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !