Maretov blog

Šport je (skoraj) vse.

Prva letošnja črtica

Objavil mare, dne 11.03.2007

liznjan_100307.jpg
Končno!!! Po prvem nategu sem v soboto doživel tudi letošnjo prvo črtico – in ta se mi bo še posebej vtisnila v spomin.

Prvič sem namreč vozil sedaj ne več bodočo, ampak že čisto tazaresno dilco. Definitivno ljubezen na prvi pogled. :)

img_7311-1.jpg

Pustimo malenkosti, kot so super veter, nenormalno visoke temperature vode in zraka za ta čas, dobra družba ipd. :) Deska mi je noro všeč in je v vseh pogledih nad pričakovanji. Pričakoval sem seveda lahko in trdno desko, ki bo veliko lažje zavila…toda niti slučajno si nisem predstavljal, da bo hkrati tako hitra in tako dobra v ohranjanju hitrosti v zavoju…noro! Flikka team, še enkrat hvala!

Tule so ostale fotke.

-Mare

In že vnaprej za morebitna vprašanja: niti malo ni bilo mraz, niti v mokri obleki!

 • Share/Bookmark

5 odgovorov v “Prva letošnja črtica”

 1. Mare pravi:

  Sam duletu ne tega omenit, ko je celo soboto na Krvavcu jamral, kako mu je bilo žal, da ni šel raje na burjo :) Še včeraj je tožil po soboti :)

 2. mare mare pravi:

  Ja, sam mu je res lahko žal, he he Sploh če bi šel ful bolj zgodaj kot mi, ki smo srfali “le” nekje od 13h-15h, pa še to petke. Konan pa je recimo furu od 8h zjutraj naprej v sončku in 4.7 v rokah. :)

 3. surfer pravi:

  Oh mare kje si bil v nedeljo k so bli ta pravi pogoji je bil kr konkreten prepih!

  lp

 4. Vinko pravi:

  sama drkarija!!!!

  fouš sem vam ni kej

 5. dulc101 pravi:

  Priznam. Zajebal sem. Sam mogoče je še boljše, ker bi se vsi slovenski trgovci počutili ogrožene, če bi še jaz svojo Flikko na spot pripeljal, pa bi zgledalo, kot da je to najbolj prodajana firma v SLO.

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !