Maretov blog

Šport je (skoraj) vse.

Nori jugo v Umagu

Objavil mare, dne 20.03.2007

umag_190307.jpg

Začelo se je že prejšnji teden, ko me je kolega opozoril na dobro napoved na windguruju. “Raztur bo!” sem se pustil prepričevati…in res je bil!

Že v nedeljo pade odločitev, da odrinemo zgodaj zjutraj in res, ob pol sedmih smo ekipa že zbrana in pripravljena na boj, saj je napoved še vedno oz. vedno bolj huda predvsem za dopoldan. In tokrat so se napovedi več kot uresničile – v Umagu nas je pričakal jugo, kot že dolgo ne. Brez dežja, s konkretnimi valovi in (pre)močnim vetrom. Sam vozil desko 73 litrov in jadro 4.2 m2 pa je bilo odločno preveč. Sploh nisi smel zategniti jadra, ker je hitrost za nas rekreativce postala neobvladljiva, s tem pa vsak valček konkretna rampa. :)

Da so bile razmere zares hude, pričajo precej motne fotke, predvsem pa dejstvo, da sta vsaj dva srfača ob jambor defektu zapustila vso opremo (!) in si reševala življenje s plavanjem na obalo. Eno opremo so baje pobrali v Savudriji, moj kolega na žalost ni imel te sreče in oprema je odšla svojo pot via Italia. Približno 1.250 €, mimogrede.

Dovolj besedičenja, tule so fotke.

-Mare

  • Share/Bookmark

Komentiraj



XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !