Maretov blog

Šport je (skoraj) vse.

Magnezij namesto fuzbala

Objavil mare, dne 28.03.2007

Hvalabogu, da smo danes zvečer imeli na sporedu tehniko športnega plezanja. Fuzbala namreč ne prenesem. Pa še izgubili so, baje.

Na umetni steni na Gimnaziji Šiška smo se učili v glavnem postavljanja rok (“Stegn roke!”) in nog (“Prtisn!”, “Rit k steni!”…). Slišali smo še naslednje vzklike: “Potegn se gor!”, “Povleč se z nogo!”, “Zavrt kolen!” in podobne. :)

img_7578.jpg

Skratka, čista uživancija. Roke imam totalno navite.

-Mare

 • Share/Bookmark

6 odgovorov v “Magnezij namesto fuzbala”

 1. Klemenix pravi:

  Oj! Nič ne rečem glede na to, da ne preneseš fuzbala, sam dej prosim ne tega javno okol govort. Poznam nekej plezalcev in vsi so bli kr podobn kot ti dokej zaverovani v ta “vaš” šport in so venomer mel nekej proti ostalim (vem, da ti nisi tku mislu..ma tisti k jih poznam so res). Kaj pa če mene športno plezanje prav nič ne briga? Sej ne rečem, kapo dol..mački ste…sam me pa čudi, da so vsi plezalci k jih poznam neverjetni egoisti. Mogoče se pa motim…:)

  Lep pozdrav!

 2. likard37 likard37 pravi:

  Nogomet imaš rad ali pa ga ne maraš. Vsako prepričevanje okoli tega je popoln nesmisel. Če te igre ne čutiš potem ti tega nikoli in nikdar nihče ne bo mogel spremeniti. In če si prikrajšan za užitek, ki ga nudi dober fusbal je res najbolje, da se kobacaš sam po kakšni dvoranski kulisi.

 3. mare mare pravi:

  - Zagovarjam svobodo izražanja.

  - Šport še ni “moj”, ker sem šele začetnik.

  - Če te ne briga, ne beri. Naslov posta ni bil prav nič zavajujoč.

  - Zakaj se čudiš egoizmu? Plezanje (in tudi kajak, windsurfing, …) ni ekipni šport kot fuzbal, zatorej je egoizem pač potreben! Če smo pa že pri egoizmu, je kar nekaj žogobrcarjev (še pomnite ZZ ?) zelo zelo zelo egoističnih, samovšečnih ipd. Sori.

 4. mare mare pravi:

  Ma ravno v ponedeljek sem ga igral po dolgem času in takoj sem obnovil poškodbo gležnja. Tako da sem bil za užitek res prikrajšan. :)

 5. Klemenix pravi:

  Oprosti…svoj prvi komentar sem napisal v takem tonu, kot da te napadam…obtožujem itd…pač vsak ima rad določen šport in nimam pravice te obsojat nekej. Imam pa resnično izkušnje, da so bli ljudje (tile plezalci k sm jih prej omenu) tud privat veliki egoisti in so mi tud plezanje kot šport nekako zagnusili :)

  Drgač se pa strinjam, da so tud v ekipnih športih egoisti (ko smo že pri nogometu, naj omenim Robbena, ki smo ga imeli včerej čast videti v Celju itd.:), pri košarki se kot egoista omenjata Bryant in Iverson….itd itd). Bolj kot to me moti, da si mogoče lahko egoist tud privat in na drugih področjih, ma to je itq že tvoja stvar….

  Lep pozdrav!

 6. Marjan pravi:

  Ah no, tale da so vsi plezalci egoisti je pa točno takšna, kot da so vsi nogometaši neumni. Malo bedarije, ali?

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !