Maretov blog

Šport je (skoraj) vse.

Uspeh, Zoki in izpah rame

Objavil mare, dne 4.06.2007

tacen_030607.jpg

Čez vikend se je pod Šmarno goro odvijal odlično zastopan mednarodni slalom, ki je štel tudi za izbirna tekmovanja. Vse skupaj je bila ena sladko-kisla kombinacija.

Tacen bo letos gostil svetovni pokal v kajaku in kanuju na divjih vodah in lepo število reprezentanc se je odločilo preizkusiti progo. Tudi sam sem tekmoval, a bolj zaradi družbe in tistega tekmovalnega občutka, ki ga kar malo pogrešam. V soboto sem vsaj drugi tek odpeljal zelo solidno in celo stresel ta “mal’ga”.

mare1.jpg mare2.jpg mare3.jpg

No, danes pa nekako ni šlo vse po načrtih… ;)

http://video.google.com/videoplay?docid=-6768457738493932450

Takole približno zgleda, ko se veteran loti tekmovat, naredi butasto napako in si tretjič zaporedoma izpahne isto ramo. In se dokončno odloči, da veslal sicer še bo, ampak tekmovanja bo pa prepustil mlajšemu bratu, ki si je danes le priboril mesto v mladinski reprezentanci! Bravo Tine!!! Kaj naj rečem, res sem vesel zanj!

V reprezentanco sta se uvrstila še dva iz “moje” ekipe, Jošt Zakrajšek v kanuju in Jure Meglič v kajaku. Čestitke! Neobremenjen pa je danes štartal Peter Kauzer, ki si je mesto priboril že včeraj, in suvereno zmagal v močni mednarodni zasedbi.1 Takole je zgledal njegov prvi tek:

http://video.google.com/videoplay?docid=-7122748607301304

Dogajanje je popestrila odlična Alenka Godec z nekaj zimzelenimi, popoldne pa si je tekmovanje prišel ogledat tudi sam župan g. Janković. Glede na še vedno nerešeno denacionalizacijsko vprašanje kajakaškega centra ni znano, kje je šofer pustil njegovo vozilo, vsekakor pa to ni bilo na parkirišču, ki je še vedno zagrajeno. Mogoče kar ob cesti, na travniku? ;)

img_8760.jpg

Sicer pa z veseljem ugotavljam, da je s problemom sedaj natančno seznanjen in baje, da se že dogovarjajo s povzročiteljem problemov. Končno! In hvala vnaprej v imenu vseh, ki jim je ta šport blizu.

Aja, tole lepo mikico so mu pa poturili pri Fan Clubu Jošt Zakrajšek in seveda jo je brez obotavljanja oblekel. V kontekstu šmarnogorskih krajev – kapo dol! ;)

Precej več fotografij je tule.

-Mare

 1. Več o razpletu pa tule.[back]
 • Share/Bookmark

7 odgovorov v “Uspeh, Zoki in izpah rame”

 1. mico pravi:

  Tole zgleda pa čist zares hudo

  Čeprov (pa brez zamere, sej si tut ti dobr) je ta drug filmček proti tvojmu kukr da bi bil na fast-forward :)

 2. mare mare pravi:

  A ne ga srat!

 3. Crt pravi:

  Men se zdi pa tvoja vožnja boljša. Ona druga je delovala preveč mehansko in brez čustev…

 4. Hugo pravi:

  Ah s kajakom je izi…mare,dej drugic pokaže kak filček od C2, da bo folk vidu kaj to pomen k eden vleče 200kg po vodi…

  lp LukaS

 5. dulc101 pravi:

  Mare, torej sledi tudi surfaška pavza?

 6. mare mare pravi:

  Upam oz. sem prepričan, da ne. Vsak dan delam doma vaje, ful se je že izboljšalo, tako da komaj čakam veter, naj bo maroški ali omanski! ;)

 7. jurček pravi:

  Ja VODA ZA VEDNO je pa zakon. Al na srfu, jadrnici,kajaku al kanuju, 25m pod gladino al pa pozimi v mrzlem agregatnem stanju. VODA JE ZAKON!!!

  lp,jure

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !