Maretov blog

Šport je (skoraj) vse.

Peter Kauzer drugič evropski podprvak

Objavil mare, dne 17.06.2007

kauzer_170607.jpg

Peter Kauzer je danes na Slovaškem ponovno dosegel odličen rezultat, potem ko so si pred dvema dnevoma v ekipnih vožnjah že priborili zlato. Po neverjetni polfinalni vožnji, ko je za več kot 3 sekunde ugnal najbližjega zasledovalca, se je na koncu moral zadovoljiti s srebrom.

Druga vožnja je bila namreč daleč od prve, kar 6 sekund počasnejša – očitno je bil pritisk res velik. Toda progo je kljub vsemu odpeljal brez kazenskih točk in zasluženo osvojil končno 2. mesto.

Kaj več o poteku tekme in o rezultatih je moč najti na straneh KZS, spodaj pa je video RTV Slovenija, ki sem ga spet po naključju našel na spletu: ;)

http://video.google.com/videoplay?docid=-3605812125561165908

Nažalost ostalim ni uspel preboj v finale, še najbolj mi je žal za prijatelja Jureta Megliča, ki si je pot do finala zaprl z enim dotikom (+2 kazenski sekundi). Če je bil Peter Kauzer za 29 stotink sekunde srebrn, je tudi Đuro zaostal za finalom pičlih 54 stotink.

To je seveda šport. Kruto, a resnično.

-Mare

  • Share/Bookmark

2 odgovorov v “Peter Kauzer drugič evropski podprvak”

  1. Hugo pravi:

    Mare,vsaj ti bi lahko dal sveže slike na svoj blog, ne pa izpred 2 let…drgac pa svaka cast Kapslu jr.

  2. mare mare pravi:

    Ja nekako me ni bilo v Liptovskem, kajne? ;)

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !