Maretov blog

Šport je (skoraj) vse.

Statiranje v Tivoliju

Objavil mare, dne 17.09.2007

bas_production_120907.jpg

Prejšnji teden me kličejo z neke agencije, če bi bil statist v Tivoliju. Ja, zakaj pa ne, 65 evrov na dan je kar spodobno plačilo, ne?

V bistvu sem že lani enkrat statiral za njih v Trenti, kjer smo snemali reklamo za Škodo na foro Tour de France, pa to. Pa takrat ni bil niti približno tak žur kot tokrat v parku Tivoli, kjer smo snemali reklamo za belgijski čips. Šlo je za znano piknik varianto – družbica uživa, ko pa na sceno pride odprt čips, se vsem zmeša od veselja in začnejo kar sredi belega dneva muvat ;)

Saj sem prepričan, da bo reklama super in bo na koncu izpadlo tako, kot mora … samo ko pa take bedarije snemaš, pa res umiraš od smeha. Vsi smo se blazno zabavali, glavni akterji so se basali s čipsom, režiser Američan – z majico Olimpija in obvezno kapco – je zganjal cirkus, statisti smo pa polnili ozadje z igranjem frizbija, podajanjem žog, hoje, teka in nenazadnje tudi ležanja.

From Shooting of a…

Kot kmetavz sem izpadel v času kosila, ko se kolegu zraven mene zazdi en drug kolega nasproti mene zelo znan. Beseda nanese na našo komercialno TV postajo in končno se mu posveti, od kod ga pozna. Meni pa nič jasno, kdo bi bil ta tip. No, pa mi razloži kar sam, da je bil v Big Brotherju, zaradi česar ga seveda ne morem poznat, ker BB-ja nisem gledal.1 No, se popravim, sem si pa na internetu ogledal posnetek, kjer sta se dva dala dol. Pa Robert tako, bolj potihem, pove, da je bil to on. Eh, sori stari, kako naj vem …

From Shooting of a…

Če je dopoldne minilo bolj v znamenju frizbija, je popoldne minilo bolj v znamenju muvanja. Ta kader bodo najbrž uporabili na koncu reklame, kjer smo vsi zaradi čipsa tako debeli srečni, da kar plešemo. In smo res plesali vsi, statisti – z Gigio vred – modeli iz agencije, da o pomočnici režiserja, hudi bejbi – seveda tudi z obvezno Okorn kapco – ne govorim.

From Shooting of a…

Pozno popoldne smo tako le dočakali režiserjev “That’s a wrap!”.

Fotke so v galeriji.

-Mare

 1. Jejhata, kakšen Slovenc’ pa sem, da nisem buljil v ekran in gledal “življenja” drugih …[back]
 • Share/Bookmark

8 odgovorov v “Statiranje v Tivoliju”

 1. Pipan pravi:

  Aha kje je pa napisano da agencija od plačila vzame 40% denarčka zase?

 2. mare mare pravi:

  Prvič slišim! Teh 65 € je kar neto, razen, če so me nategnili, kar pa ne verjamem, ker je bilo lani isto v neto zneskih. No, bomo videli …

 3. Fetalij W. Tyschew Fetalij W. Tyschew pravi:

  važn da je dobr plačano… je bla pa tud moja sestrična na tem snemanju i think… ;)

 4. matia pravi:

  če ti ni odveč… poveš kera agencija te je to kontaktirala?

 5. Mobutu pravi:

  Se ti res zdi, da si izpadel kmetavz? Ali je večji kmetavz (luzer) tisti, ki pozna luzerje iz BB-ja?

 6. mare mare pravi:

  @matia: saj sem dal link na reklamo za Škodo ;)

  @Mobutu: sej to sem kr tko napisu, v bistvu je blo prov smešn vsem!

 7. Maja pravi:

  Jst bi bla tud statistka :)

 8. dr. Onyx pravi:

  Sem šel ravno tam mimo, ko so tole snemali. Sem pa misli, da gre za kakšen resen film, sploh potem, ko sem videl mobilno kuhinjo na parkirišču. 65 evrov za statista se mi zdi veliko, sploh če si se lahko najedel lahko še čipsa.

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !