Maretov blog

Šport je (skoraj) vse.

Leeloojamais v Cvetličarni

Objavil mare, dne 12.10.2007

Premierni samostojni koncert Leeloojevcev z novo pevko se je zgodil v Cvetličarni. Sicer z enourno zamudo, ampak vseeno kar uspešno in zanimivo.

Prva, ki je padla v oči, je bila zagotovo Christine s totalno seksi oblekco. Mislim, punca ima karatker, tako ali drugače. Pa tangice so se jasno morale videti, tako da mi je v trenutku postalo jasno, kam pes taco moli. Kul, treba je razširit bazo poslušalcev/gledalcev … ;)

V uri in pol so nam zaigrali tako komade z nove plošče Country Club Music kot tudi precej komadov s prejšnje plošče Nextasy (na vsesplošno veselje). Glasba je zagotovo drugačna, o tem ni dvoma, ali so komadi tudi dovolj spevni, bomo pa še videli, ne? No, poleg Ti bi kr takoj in Čas je sta vsaj še ene dva komada res dobra.

Kar se mene tiče je najbolj zažgala Jadranka Juras, mislim kakšen glas in posluh ima ženska! Še posebej je to prišlo do izraza ob povsem dekliškem glasu Christine. OK, punca je naredila blazen napredek od prvega sploh nastopa na 35 letnici Vala 202, ampak vseeno se je pokazalo, da je menjava tako karizmatične pevke, kot je Lara, res dvorezen meč. Sej punca ga dobro šejka in odlično izgleda, samo glas ima pa res še dekliški, obnašanje je dekliško, nobene karizme, da ne govorim, da čisto vseh tonov res ne zadane …

Samo še tule bom tole omenil, potem pa za večno molčim. Leeloojevci, zaj***** ste, ko ste Laro spustili stran! Sori, moral sem dati to iz sebe, mea culpa, od sedaj naprej Lare ne omenjam več … ;)

Kar mi pa niti malo ni jasno, je vsesplošno navdušenje in ovacije nad Perpetuum Jazzile. Mislim, halo?! Absolutno nič nimam proti njim, fantastični so, ampak “peli” so na faking PLAYBACK!? Jaz ne vem, kako da to nobenega ne moti, meni je bilo grozno!

Kar me pripelje do Cvetličarne Mediapark. Katastrofa!

 • Prvič, k pomarančnemu soku ti nočejo dodati navadne vode, ampak ti sredi podalpske deželice mastno prodajo le Evian?! Halo?!
 • Drugič, prvih 15 minut mikrofon na saksofonu ni deloval, na kar me je opozoril Pulzira. To pa še ni bilo vse, mikrofon Lovra je občasno crkoval, enkrat kar za cel komad, revež je imel po celem vratu izbočene žile, zvoka pa od nikoder! Katastrofa, Mediapark! (Lovro, ti si pa car!)
 • In tretjič, kot že omenjeno, odličnim Perpetuum Jazzile niso omogočili petja v živo.

Splošen vtis kljub mojemu kritiziranju precej dober, muzika zelo energična, pevka je blazno napredovala, tako da sem kar vesel za njih … Res jim privoščim uspeh!

Pred mano so vse popisali že vsaj deus.ex.mashina, Irena (fotke!) in Tretji kamen.

-Mare

 • Share/Bookmark

7 odgovorov v “Leeloojamais v Cvetličarni”

 1. mare mare pravi:

  Aja, pozabil, Dagi na basu je pa itak stural!

 2. dmashina dmashina pravi:

  Dagi vedno rastura. :cool:

 3. Mih@ pravi:

  Irena fotke? LOOOOOOL Če so to fotke, pol pa tut ne vem. V miže s telefonom naredim boljšo…

 4. LEELOOJAMAiS otvorili novo turnejo CCM - Fotografija | MRFB pravi:

  [...] Anja, Vanja in pa BGH, s katerimi sem prišel, poročilo s koncerta pa lahko preberete še pri Maretu, deus.ex.mashini in Ireni. Res sovražim, ko folk piše o stvareh, o katerih nima pojma… [...]

 5. coprnca pravi:

  nova pevka… živa groza… glas kot Mark iz Game over…hudo mi je, da Lare ni več pri njih…

 6. SSSSSSSSSSS pravi:

  LOVRO V POSTLJI SI O.K AMPAK TA PEVKA JE PA POLOM

 7. hahaha pravi:

  lahko vam je žal da ste laro zgubil k je res zakon ta nova pevka je pa sam znižala vam poslušanje glasbe nabavte si novo pevko

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !