Maretov blog

Šport je (skoraj) vse.

Pakla za prvega novembra

Objavil mare, dne 19.11.2007

pakla_041107.jpg

Tole objavljam sicer malo z zamudo, ampak kaj naj … takle mamo!

No, saj ni spet tako hudo, v tednu okoli prvega novembra smo imeli na IMB skoraj cel teden prost. In jasno sem priložnost takoj izkoristil za drugo plezarijo v Paklenici1.

From Climbing in P…

Če smo bili septembra skoraj sami, je bila tokrat slika precej drugačna. Kampi so bili polni Slovencev in Madžarov, ampak je bilo kljub vsemu zelo prijetno … v bistvu še bolj! Praktično vsak večer je bilo pestro, tako v apartmajih kot kampih. Dobre družbe in volje ni manjkalo.

From Climbing in P…

V stenah na moje presenečenje ni bilo spet tako veliko ljudi, da se ne bi dalo z užitkom plezati. In smo uživali, vse tri dni … spet so padale smeri s težavnostjo 6a, ampak sedaj smo tega že navajeni … ;)

Sobotni večer je bil en prav poseben večer, ko so plezalci iz Gorenjske pripravili tradicionalne viteške igre, letos imenovane Svinska alka 2007 (hm?). O podrobnostih ne bi, morda le to, da se je edina šajtrga pokvarila, tako da so bila pravila igre po sili razmer pač spremenjena. Mladi zmagovalec pa si je priboril en lep kos krače.

From Climbing in P…

Skratka, spet je bilo noro, žur do konca, popolna uživancija! Komaj čakam, da se vrnem, resno.

Tule je seveda celotna galerija.

-Mare

  1. Čeprav odločitev res ni bila lahka, saj je v tistih dneh pihala tudi strašno močna burja.[back]
  • Share/Bookmark

En odgovor v “Pakla za prvega novembra”

  1. Nejc pravi:

    No če sm mislu da sm se vidu na sliki iz Mlačce pa sm se seveda zmotu. Lahko povem, da v Nacionalnem campu smo pa le bili skupaj:)

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !