Maretov blog

Šport je (skoraj) vse.

Zaključek srfaške sezone

Objavil mare, dne 23.11.2007

stanga_23112007.jpg

Razlog za prvi neupravičen izostanek v dveh mesecih sta bili kar dve nespodobni povabili na močni jugo v Premanturi. Napoved je bila res dobra, družba še boljša, tako da je odločitev padla v trenutku … gremo!

Lepšega zaključka sezone si ne bi mogel želeti. Rt Kamenjak nas je pričakal z neverjetno visokimi temperaturami, izredno močnim vetrom, iz minute v minuto večjimi valovi, za povrh vsega pa še s sončnim vremenom, kar je pri jugu prej redkost kot običaj.

From Waveriding & …

Vetra in valov željnih srfarjev in kiterjev nas je bilo kar precej, pogoji pa so bili precej zahtevni, tako da se tudi nekaj bližnjih srečanj s slavno Štango ni manjkalo. Na srečo je trpela le oprema …

From Waveriding & …

Sploh ne morem povedat, kako sem bil vesel ponovnega srfanja s prijatelji po dolgem času. Mitja, Pamir, Vesna, Luky in Tomaž – Veljo je bil z nami v mislih v Umagu – Flikkovci Đoni, Luka in Martin, hvala za odlično družbo in če ne prej, upam da se na vodi vidimo poleti v še malo toplejših krajih ;)

Več fotografij je tule.

-Mare

  • Share/Bookmark

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !