Maretov blog

Šport je (skoraj) vse.

Naporen december

Objavil mare, dne 27.12.2007

srbija2007.jpg

Evo me, še sem tu! Za začetek, naslov je morda malenkost zavajajoč, saj zadnji mesec ni bil prav nič decembrsko oz. praznično vesel. Dela smo imeli čez glavo, izpiti, eseji, seminarske, projekti … ni da ni. Ampak smo preživeli.

Projekt, ki nam je poleg vseh ostalih stvari vzel največ časa, je zagotovo Mercator project. V skupini smo morali obdelati prevzem srbskega Rodića s strani ravnanja s človeškimi viri, kar se je izkazalo za težji zalogaj, kot smo sprva mislili. Kljub vsej tehnologiji se je zaradi izrednega pomanjkanja časa pridobivanje informacij izkazalo za največjo težavo, zato nam ni preostalo drugega, kot da se dogovorimo za sestanek in odrinemo v Srbijo!

No, saj ne, da se pritožujem … krenili smo namreč dva dni prej, v smislu združevanja prijetnega s koristnim. ;) Torej, prvi cilj: Beograd.

From Serbia – Merc…

Nastanjeni smo bili v enem res domačem hostlu po imenu Chillton. ;) Ful priporočam, res en tak umirjen in domač hostel, ki ga jasno poživijo popotniki. Mi smo naleteli na skupino Američanov in Avstralcev, ki so ga brez prestanka žurali, mislim res so bili modeli. Takoj obvezen welcome drink, potem pa kaj hitro na tako želene pleskavice! Mmmm … super!

From Serbia – Merc…

Nadaljevali smo seveda na splavih, kot se za Slovence spodobi. Balkan muzika v živo, luštne punce, žur do amena. Svaka ćast! ;) Noč je bila kratka, tako da naslednji dan ni bilo neke strašne energije. Na hitro smo si ogledali glavno ulico, pa Kalemegdan, potem pa kaj kmalu zavili na večerjo. Vreme je bilo res grozno, pa še tako preklemansko mrzlo je bilo! Zato pa je bila večerja taka, kot se šika. Meso, meso, meso. ;)

From Serbia – Merc…

Vsega lepega je enkrat konec, tako da smo se tretji dan zelo zgodaj zjutraj (že omenjeni sostanovalci so se ravno vrnili z žura) odpravili v Novi Sad, kjer je sedež M-Rodića. Sestanek z direktorico in ostalimi zaposlenimi v podjetju je bil na srečo zelo uspešen, dobili smo večino informacij, ki smo jih želeli.

From Serbia – Merc…

Pogovarjali pa smo se tudi z zaposlenimi v sami trgovini, ki so nam dali povsem drug pogled. So imeli kaj povedati … ;)

From Serbia – Merc…

Pred popoldanskim odhodom domov je sledil še kratek ogled mesta. Novi Sad je prelep! Na spodnji sliki je mestna hiša, na naslovni sliki pa trg pred njo.

From Serbia – Merc…

Pravo delo se je seveda začelo šele doma, kar nekaj dni smo bili po 10 do 12 ur pred zasloni. Podobno ostale skupine. Sledile so skupinske predstavitve, za ene bolj – za druge manj uspešno ;) Bomo še videli … ampak smo pa imeli potem vsaj novoletno pogostitev. In božička. In skupno večerjo v DA BU DA.1 In žurko v centru. Je pač potrebno not’ prinest’. ;)

Sedaj pa končno več kot zaslužene počitnice, in to kar 2 tedna!

Več fotografij je v galeriji.

-Mare

  1. Zelo zanimiva hrana, BTW, ambient je pa sploh super.[back]
  • Share/Bookmark

2 odgovorov v “Naporen december”

  1. Maretov blog » » Športni teden pravi:

    [...] Maretov blog Šport je (skoraj) vse. « Naporen december [...]

  2. Hostel Belgrade pravi:

    Upam, da vam je bilo prijetno za nas in za vas spet prihaja

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !