Maretov blog

Šport je (skoraj) vse.

Mr. G in da house

Objavil mare, dne 10.06.2008

g-in-da-house.jpg

Tole je bolj ali manj vse, kar imamo navadni državljani od obiska Georgea pri nas. Policaje na vsakem vogalu – kaj sicer vsi ti ljudje počno ob normalnih okoliščinah? – in zastoje. Recimo takle mamo v Stanežičah danes predvidoma do petih.

p6100001.jpg

p6100004.jpg

p6100008.jpg

p6100010.jpg

Slišim, da bo George kot darilo prejel kristalno skledo z zvezdicami, gorsko kolo in faksimile Dalmatinove Biblije. Lepo.

-Mare

  • Share/Bookmark

15 odgovorov v “Mr. G in da house”

  1. ZoRRo pravi:

    Yaay. Spet se bom 3h vozu domov od Šentvida do Stanežič :(

  2. Goran pravi:

    Dobro, da se še nismo preselili v vaš konc :) . To mate za naše trpljenje prejšnjo sredo!

  3. irena irena pravi:

    jst sem šla peš v mesto, ker so zaprli celotno celovško in je trajalo 20 prekletih minut, preden se je sploh prikazalo kakšno velecenjeno vozilo, zaradi katerega je moralo življenje na eni od najbolj prometnih cest v LJ stati. :???:

  4. morfej morfej pravi:

    js sm v mestu preko radijske zveze policistov slišal: “smo rešl tiste kamijone”. zgleda, da so jih dober rešl ;)

  5. Zvita T.v. Zvita T.v. pravi:

    Ja res, srečno Kekec :D
    Že vidim Janšo kako boarda :roll:

  6. Letanca pravi:

    Pomota… nismo dobil asamo kolone.. dobili smo tudi drugače po piskri… vsaj nekaj firm ni moglo dostavljati v trgovine svoje robe, porabil se je davkoplačevalski denar za človeka, ki ne ve niti kje je…eh.. škoda pisati o Bušmanu, ker je pač debilček…

  7. Aljaž pravi:

    Vem, da imate opravke, pa je slučajno kdo danes uzrl vso lepoto, ko ni bilo nobenega avtomobila na cesti, meni se je zdelo, ko da se je življenje malo umirilo in zelo mi je “pasalo”. Sam sem se sprehodil po celovški od obvoznice do Mercator centra Šiška.

  8. TheMan pravi:

    Vidim, da se imate (skoraj!) tako lepo kot mi na Gorenjskem. Na žalost (ali srečo?) živim v vasi tik ob Brdu pri Kranju. Seveda, je edina cesta, ki pelje tu mimo totalno zaprta… še več…. ta edina cesta se nadaljuje v eno smer proti Kranju (tudi zaprta), v drugo smer pa proti Brniku (spet zaprta). Še vedno sem mnenja, da če bi mu kdo želel kaj storiti, je to najmanjši problem – sploh v Sloveniji. Seveda pa sem moral danes zaradi njegovega visočanstva uro pešačit do doma, ker se nisem mogel pripeljat do LASTNE hiše. Super, ni kaj… seveda bo treba potem še nazaj po avto – če se želi jutri oditi na delo/faks/v trgovino ipd.

    WELCOME MR. BUSH, WELCOME!

  9. Kuš pravi:

    Ja sej vam je prav. Zaka hočte pa vse u LJ zrinat. Ko bodo pokrajine bo dost bolš. Pol bo pa Clintonova čez 10 let prsla u MS, ko bo mela kam.

  10. expost pravi:

    Kolko nepotrpežljivosti… :( ma, dajte no… v sredo sem bil v tisti zmedi. eno uro sem vozil 3km, se čudil, kako ljudje lahko zasedejo vse odstavne pasove in blokirajo celo pot policistom na motorjih, vmes odpovedal vse sestanke in obveznosti znotraj treh ur…nič mi ni bilo hudega. malo spremembe v dnevni rutini; malček več prilagodljivosti priporočam, pa bo življenje bolj znosno.

    nič ne rečem; tudi zaradi lastnih izkušenj s takimi “procesijami” čisto razumem, kako se počutite prebivalci okoli Brda… pa vseeno: če bi imel možnost, bi se na vaš konec z veseljem preselil. lepa in mirna okolica, bližina Alp, zelenje v okolici… in brez problema bi potrpel tudi takšne “intervencije”. v Ljubljani jih je namreč vsak dan precej: če ne zaradi obiskov iz tujine, pa zaradi stalnega popravljanja cest.

    mirne živce: “i namilijega gosta imaš za dvije sati dosta” vedno trdi moja babica. pri enih malo prej, pri drugih kasneje. in gremo spet po starih poteh (dobesedno), kajne?

  11. iverson pravi:

    Ma sem se vozil, iz Kranja do Ljubljane 1h 30min. To ni normalno! Še dobro da sem bil brez prikolce, drugače bi že stal ob strani ceste.

  12. chef chef pravi:

    Dejansko, kje so ti policisti sicer?!??!?!

  13. Pris Pris pravi:

    @chef:
    Na svojih policijskih postajah drugod po Sloveniji. Več kot polovica jih je bilo namreč “sposojenih” od tam, kot je v navadi pri dogodkih posebne varnostne narave. Upoštevati moraš tudi, da jih je veliko klepalo nadure in si zato videl vse tri izmene naenkrat, kar je nominalno vsaj 2x več policajev.

  14. harry pravi:

    ti policaji so drgač za radarji in nam jemljejo po tisoče evrov zato da lahko potem sproducirajo tako obsedeno policijsko stanje. Dear Mr. Osama bin Laden, please do us a favor and kill Bush jr. also in our name. Enough people in the world hates him that you will have a chance to be praised as hero.

  15. PROMO pravi:

    Do it Osama.

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !