Maretov blog

Šport je (skoraj) vse.

Maroko 2008

Objavil mare, dne 26.08.2008

maroko_2008.jpg

Letošnje srfarske počitnice smo ponovno preživeli v Maroku, tokrat smo bili tam že tretjič. Vetra ponovno preveč, valovi so bili v redu, družba pa odlična. Kakih dvajset Slovencev se nas je naselilo v majhno vasico severno od Essaouire, imenovano Moulay Bouzerktoun.

Letos smo stanovali pri enem od lokalcev – takole je na primer zgledala naša shramba, garderoba, kuhinja in še dnevna soba:

From Morocco 2008

Pa da o stranišču ne govorim ;)

From Morocco 2008

Večino dni je pihalo res močno, za jadra manjša od 4.0 m2, val pa je bil že drugi dan visok tja do 4m. V takih razmerah so lokalci prava paša za oči:

From Morocco 2008

No, paša za oči in naše želodčke pa je bila tudi maroška hrana, zlasti seveda njihov tajine. Tole je šlo v trenutku …

From Morocco 2008

Kaj prida letos Maroka nismo raziskovali (v primerjavi z lani),  a vseeno nam je vsem bilo super … front loop pa spet ni padel ;)

Več fotk v galeriji.

-Mare

  • Share/Bookmark

2 odgovorov v “Maroko 2008”

  1. la grandie pravi:

    Hudo. Mi je žal da letos nisem uspel it……

  2. mare mare pravi:

    La grandie, ja pogrešali smo te, še posebej Hamid je povpraševal po tebi! ;) Se bomo pa najbrž v kratkem dobili nekje vsi udeleženci, boš povabljen zraven, da nam po enem letu že končno priskrbiš video posnetke!!!

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !