Maretov blog

Šport je (skoraj) vse.

Jesensko srfanje

Objavil mare, dne 15.09.2008

… je preprosto zakon. Voda izredno topla, vetra pa vse več in več.

Oni dan smo začeli paket z odhodom v Barkovlje na italijanski strani meje. Piha pač zjutraj, zelo zgodaj zjutraj, tako da spanja ni bilo kaj preveč, je bilo pa užitkov ob glisiranju ob sončnem vzhodu toliko več. Res je lepo!

From Good morning Barcola

Naslednji dan, mislim jutro, smo nadaljevali v Preluki pri Opatiji. Ponovno izredno močan veter, sam sem od šestih do devetih zjutraj vozil 4.7 in 72l, naj mi bralec oprosti srfaški žargon. Fotk nimamo, imamo pa odlično dokumentirano burjo v Lignanu minulo nedeljo.

Ker je imel sošolec v soboto zvečer rojstni dan spanja ponovno ni bilo kaj dosti, ampak saj počasi se bom že navadil, ne? Skratka, ob prihodu na spot v Italiji na hitro sestavimo opremo, najmanjšo kar jo premoremo. Sam sem tako kakšni dve uri vozil 4.0 in 72l, no nato pa se je kot strela z jasnega pojavila nevihta in vetra kar na lepem ni bilo več.

From Bora wind in Lignano

Priložnost za malico, kratek spanec (vsaj meni se je zdel blazno kratek) in nabiranje novih moči, nato pa zopet v vodo. Popoldne je bilo že kar nemarno toplo in do šestih zvečer sem verjetno zadnjič letos srfal v kratkih rokavih.

From Bora wind in Lignano

Črtic je letos že kar nekaj, izkoristek pa fenomenalen. Pa sploh še ni konec sezone, niti slučajno!

Več v galeriji iz Barkovlj in Lignana.

-Mare

 • Share/Bookmark

4 odgovorov v “Jesensko srfanje”

 1. gREGA pravi:

  hohohoh s tko mejhnmu rigm pa jadrm pa še nism srfov! svaka čast

 2. gREGA pravi:

  mislm rigm pa dilo:)

 3. ozze pravi:

  Ha.
  Mislm da je to tisti članek, ki je v meni sprožil nek klik, in mi bo (upam) totalno spremenu življenje. Dost mam hodanja v službo pa nadure pa nošenje delo domov pa delat čez vikend, ter upanti na saj enkrat bo pa boljše …..
  Očitno bo treba začet živet !!!!
  Življenje je sestavljeno iz lepih trenutkov.
  Hm mogoče pa le kriza, ker 40ta trkajo.

 4. fojnd pravi:

  Kite napet pa gremo ;)

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !