Maretov blog

Šport je (skoraj) vse.

Jutranja na Storžič (II)

Objavil mare, dne 21.11.2008

Sreda, 20:30: fenomenalni koncert Gibonnija v mestu, madona je Gibo car! Četrtek, 00:30: poln adrenalina zaspim. 04:45: alarm in pakiranje ter zajtrk. 06:30: start v Povljah, enako kot zadnjič, le da je morda še malo topleje?!

Res nenormalno toplo je bilo v gozdu, kjer smo skupaj z Janotom in Burekom naglavne lučke kaj kmalu ugasnili, saj se je že začelo daniti. Mudilo se mi je, zato sem na vrh točno ob 8h zjutraj prisopihal sam.

From Storžič in the morning (II)

Pogled navzdol proti zaspanetom je bil več kot odličen ;)

From Storžič in the morning (II)

Triglav z Julijci ima bistveno več snega kot ga je v Karavankah, no, Storžič ga pa skorajda nima!

From Storžič in the morning (II)

Skorajda! ;) Mimogrede, tu je Jano, ki sem ga malo pred Burekom srečal na poti navzdol, ko sem hitel novim dogodivščinam naproti.

From Storžič in the morning (II)

Ob 11h dopoldan sem ves urejen, da ne rečem poštirkan in v vratu zategnjen, že hitel na Poslovno konferenco v Portorožu, kjer smo do petka počeli popolnoma druge stvari. Fino je blo!

-Mare

  • Share/Bookmark

En odgovor v “Jutranja na Storžič (II)”

  1. Ursula pravi:

    Svasta. Kapo dol. Ob takih urah vstajat. Jaz bom tudi enkrat to delala, ko bom stara… Se slismo. Joj, k bi bil vsaj za vikend lep vreme!

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !