Maretov blog

Šport je (skoraj) vse.

Ponovno nad Ljubeljem

Objavil mare, dne 4.01.2009

Pobočja nad Zelenico so res privlačna – hiter dostop, množica grap in večinoma odlična smučarija navzdol. Tudi tokrat smo se podali nad Ljubelj, le po drugi “poti”.

Še v temi smo krenili z Ljubelja in bili jasno prvi.

From Begunjska vrtača, 4.1.2009

Počasi se je naredil dan in takoj je bilo lepše ;) Tak je bil pogled okoli:

From Begunjska vrtača, 4.1.2009

… tak pa navzdol. He he. Gre pa za Lenuhovo smer na Begunjsko vrtačo, ki je bila moja prva grapa in najbrž temu kar primerno težka. Začetek je bil odličen, saj je bil sneg povsem zbit, nekje od sredine pa vse do vrha je bil precej bolj rahel, na žalost!

From Begunjska vrtača, 4.1.2009

Z Đanijem sva smučala po sestopni grapi, kjer je bilo res prijetno, če ne upoštevam mojih polomljenih Hofer palic in posledično malo slabšemu ravnotežju. Jani pa se je odločil za smuko kar po isti poti navzdol, kar še sedaj ne dojamem. Mislim, to je noro!

From Begunjska vrtača, 4.1.2009

Ostalim se je mudilo domov, z Janijem pa sva od smučišča potegnila še po Centralni grapi na vrh Begunjščice. Brez palic in s kratkim cepinom v roki so noge pekle kot za stavo … ampak se je splačalo!

From Begunjska vrtača, 4.1.2009

Smučarija po Centralni je bila itak top, za boljšo predstavo pa prilagam še eno slikco. Točno za špičko turna smo bili. He he.

From Begunjska vrtača, 4.1.2009

-Mare

 • Share/Bookmark

4 odgovorov v “Ponovno nad Ljubeljem”

 1. bostopor bostopor pravi:

  Bravo Mare, čestitke za vzpone in sestope :D Mi smo jo pa včeraj kar na Storžič po Kramarci mahnili. Bilo je naporno in pestro, ampak splačalo (kakor ti praviš) se pa je.

 2. Anže pravi:

  Čakamo na objavo :) Drugač pa super (mrzel) dan.

 3. Jaka Ortar pravi:

  Lepo lepo. Ti si pa ornk palice zrihtaj!!! :)

 4. Ursula pravi:

  hola. noro! saj ne da mi je hudo tukaj doli ampak tale sneg me pa zdaj ze hudo mika. u

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !