Maretov blog

Šport je (skoraj) vse.

Poskusna objava s telefona

Objavil mare, dne 9.02.2009

Takole so me prešpikali oni dan na alergološki … pošiljam pa preko telefona. Test, test, 1-2-3, š-č-ž, upam, da deluje ;)

Posted via email from albreht1’s posterous

 • Share/Bookmark

6 odgovorov v “Poskusna objava s telefona”

 1. Katarina pravi:

  ojoj, bogi… pr men pol tok velki fleki niso bli. un drugi z leve bi biu mogoče primerljiv…

 2. Jaka Ortar pravi:

  Halo? Ne čujem dobro!

 3. anže pravi:

  ma dejte pejte se srat s temi mobilnimi ojbavami dost vas mam, jakata še najbolj, k je kriv za tole :)

 4. andraz182 andraz182 pravi:

  Auu, kaj sploh počnejo da to nastane?

 5. bostopor bostopor pravi:

  He he, vidim, da manija že veselo razsaja… Nekdo mora plačati za to. Jaka, predlagam ti, da si po hitrem postopku zrihtaš kakšno odpravo v daljna gorstva za vsaj pol leta. Upaj, da se medtem Anžetove strasti umirijo…

  Mare, mene so tudi špikali, ampak takih flek od reakcije pa niti pod razno nisem dobil. A si siguren, da so te špikali zgolj z alergeni?

 6. mare mare pravi:

  Najprej kaj počnejo: kot je že bostopor omenil ti spustijo kapljico alergena na kožo in predrejo kožo (špiknejo) s kovino, da pride alergen v stik s krvjo. Če si na alergen alergičen, te začne po parih minutah prekleto srbeti, ampak se ne smeš praskati 15 minut – za znoret!

  Špiknili so me 20×, tile ta veliki fleki so od travnih pelodov in cvetnega prahu. Možno pa je, da sem se le želel malo zasmilit hudičevo luštni asistentki! Ma res je bla huda … ;)

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !