Maretov blog

Šport je (skoraj) vse.

Spremembe na strani

Objavil mare, dne 1.06.2009

Živjo. Long time no write. Nič se ne bom opravičeval, pač zadnji mesec je bilo malo časa, sedaj oz. v bodoče ga bo pa še manj, tako da je že skrajni čas za kakšen zapis ali dva. Najprej o nekaterih spremembah na blogu.

Prva in največja sprememba je, da bodo fotke odslej brez vodnega žiga v desnem spodnjem kotu. Za to sta vsaj dva razloga – kot eno mi je povsem vseeno, če si kdo fotografijo sposodi, kot drugo tega do sedaj še praktično nihče ni storil brez privoljenja in kot tretje (aha, so že trije razlogi), preprosto hitreje je fotografije naložiti kar neobdelane.

S tem povezana sprememba je tudi v velikosti oz. formatu fotografij. V spletne albume Picasa bom odslej nalagal fotografije velikosti 1600 slikovnih pik, kar bi moralo zadostovati tudi soudeležencem v arhiv oz. dolvleko. Hitreje boste dobili fotke, in to brez nadležnega žiga na dnu! ;)

Kar se pa ažurnosti tiče … hja, se bom potrudil, čeprav imam en tak zli občutek, da bo časa zares vse manj. Ampak še ne bom obupal, bloganje me še vedno izredno veseli, tako da grem sedaj kar na delo!

Se beremo!

-Mare

P.S.: Pa daj napiši dragi bralec kdaj pa kdaj kakšen komentar, da ne bo blog res povsem ugasnil ;)

 • Share/Bookmark

4 odgovorov v “Spremembe na strani”

 1. akvarij akvarij pravi:

  komentar.
  Ne ugasnit!

 2. seamus pravi:

  Če že jest ne utegnem naj vsaj kdo drug kaj objavi ….

 3. Matej pravi:

  Sem bil zadnji mesec redni obiskovalec in me je že mal skrbelo, zakaj ni nič objav:) Ponavadi zmerom z veseljem preberem opis kakšnega smučanja oz plezanja. Nič se šparat, kar naprej veselo pisat:)

  Matej

 4. Mari pravi:

  Pridružujem se Mateju, tudi jaz sem že razmišljala, kaj da ni več nobenega zapisa. N, danes pa sem odkrila kar nekaj novih. Ja tudi jaz sem imela zadnje dni hudo gužvo. Pa upam, da bo zdaj zopet bolje

  Pa veliko uspeha! Tvoji potopisi in slike me vedno spomnijo na mlade dni.

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !