Maretov blog

Šport je (skoraj) vse.

Frikanje okoli Bohinja

Objavil mare, dne 23.07.2009

V juniju je bilo tudi nekaj – čeprav res zelo malo – plezarije. Nekajkrat zvečer na Rimca, še največji podvig pa je bilo poplezavanje v Bohinjski Beli in Bohinju.

Začeli smo v Beli v neki čisto lahki smeri po imenu Toe (zraven so pa še Tic in Tac – enkrat moram napisati zapis le o imenih plezalskih smeri, ki so včasih oz. kar pogosto “precej” izvirna, heh).

From Plezanje v Bohinju, 13.6.2009

Tale kompanijon nas je spremljal – sicer malo počasneje – v smeri Kremenček, slikal pa sem ga posebej za našega precednika Anžeta, da mu malo polepšam dan.

From Plezanje v Bohinju, 13.6.2009

Srečal sem tudi Tejo z matičarskega plezalnega tečaja pred dobrima dvema letoma – šit kako čas beži! Takole je sturala v eni 6b Zajedi, jaz pa v jok in na drevo!

From Plezanje v Bohinju, 13.6.2009

Džanozo se je stežka skobacal čez pravi balvanski problem na začetku smeri Intermezzo, ampak saj ni važen stil, važ’n da se pleza!

From Plezanje v Bohinju, 13.6.2009

Nad plezališčem je tudi ena prav prijetna razgledna točka in pogled nama je z Rokom že uhajal proti Bohinju, kamor sva se odpeljala še za dve smeri. Tukaj v Beli jih je namreč v našem rangu kar hitro zmanjkalo …

From Plezanje v Bohinju, 13.6.2009

-Mare

  • Share/Bookmark

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !