Maretov blog

Šport je (skoraj) vse.

Poletna srfarija

Objavil mare, dne 23.07.2009


Za letošnje poletje sem imel precej ambiciozne srfaške načrte, no, pa se je na koncu zaradi več razlogov na mojo žalost vse izjalovilo. Izplen je tako trenutno res ubog, kot že dolgo ne, no nekaj vetra smo pa vseeno ujeli.

Eden izmed boljših jugov v Umagu se je zgodil že na začetku junija, ko smo se tja množično naslikali srfači iz vsaj Italije, Slovenije in Hrvaške.

From Windsurfing in June 2009

Gužva je bila zares nepopisna, ampak se je splačalo potrpeti. Veter je nažigal za jadra velikosti 4.7 in manj, tudi precej prijeten val se je naredil, tako da je bil volk sit in koza cela.

From Windsurfing in June 2009

Točno dva tedna kasneje pa sva se s Pamirjem navozila v Lignanu. Vsa tista mivka in milijon ležalnikov mene sicer silno ne privlači, ampak veter je bil pa odličen. Da o rampicah ne govorim, super za skoke!

From Windsurfing in June 2009

Celo Pamir je bil navdušen – je že moralo biti super! ;)

From Windsurfing in June 2009

Za Preluko se mi ne ljubi vstajat, čeprav je tam doli prav lepo, kakšen silen veter pa – ob normalnih urah – te dni tudi ne piha, tako da zdaj že prav komaj čakam tiste jesenske burje in juge. Letošnja statistika je namreč katastrofalna!

-Mare

  • Share/Bookmark

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !