Maretov blog

Šport je (skoraj) vse.

Slemenova špica

Objavil mare, dne 24.07.2009

Po vročini in morju si kranjski človek kaj kmalu zaželi malce bolj svežega zraka in takoj po vrnitvi z jadranja sva jo mahnila na Vršič.

Najin cilj je bil “najlepši pogled na Jalovec”, kot na primer takole … a na žalost vreme le ni bilo tako lepo. Vseeno pa so za tako kratek izlet razgledi res čudoviti, v steni Mojstrovk sva celo poslušala in iskala eno navezo … “Pooodriiiiiii!”  … “Pleeezaaammm!”

From Slemenova špica, 12.7.2009

Z vrha je bilo moč opaziti še nekaj zaplat snega, mogoče za kakšne big footke, za turno smučarijo – recimo na Kotovo sedlo ali Jalovčev ozebnik – pa definitivno premalo. Čakamo novo sezono …

From Slemenova špica, 12.7.2009

Nazaj grede priporočam jasno obisk Jasne, hkrati pa upam, da boste v lepoti lahko uživali čimbolj v miru. Midva sva na to blaginjo namreč morala potrpežljivo čakati, saj so pred nama neke pubertetnice zajahale nič hudega slutečega kozoroga in se med pritiskanjem sprožilca na ves glas drle “jihaaaaaaa, jiiiiiiiihaaaaaaa !”. Mislim … no comment.

From Slemenova špica, 12.7.2009

Lepih razgledov pa še kar ni hotelo biti konec, takole se nama je odprla še Martuljkova skupina s Špikom na desni. Kar me spomni na alpinistično prigodo, ki jo je tu doživljal foter kot zelenec. Namreč baje je bila naveza sestavljena kar iz vseh tečajcev in jasno so zalutali povsod, kjer je bilo to le mogoče. Tako so za celotno smer od koče na vrh in nazaj dol potrebovali celih 24 ur in precejšnji del tega so v temi zrli dol v lučke od Restavracije Jožica. In sanjali … mrzlo pivo, kaj pa! So si ga pa zaslužili, to pa!

From Slemenova špica, 12.7.2009

-Mare

  • Share/Bookmark

2 odgovorov v “Slemenova špica”

  1. ales pravi:

    Iiii, kak je lepo, čuj…Mare naslednjič, ko naletiš na take pubertetnice, jim povej naj gredo naskakovat raje kaj živega. Mislim, da bo efekt boljši, tudi brez sprožilca:=)

  2. bostopor bostopor pravi:

    Mare, dvakrat v enem dnevu… to pa ni od muh (kdor zna, zna), he he. Po fotkah sodeč sta uživala na veliko. Za najstnice pa ne skrbi, tudi za njih se bo našlo zdravilo ;)

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !