Maretov blog

Šport je (skoraj) vse.

Reveža …

Objavil mare, dne 10.09.2009

… sva z Borčijem stisnila avgusta, ko so bile temperature zunaj še precej bolj prijazne plezanju v hribih. V Steber revežev (V-, 500m) sva se z Vršiča dobesedno zapodila in bila v eni urci na vstopu, no še prej pa sva na hitro poslikala “najlepši pogled na Jalovec”.

Tokrat je bil zares najlepši (za razliko od zadnjič).

From Steber revežev (V-, 500m), 15.8.2009

Smer se ponaša z odlično skalo, več prečkami tako v levo kot desno smer in posledično malo bolj zahtevno orientacijo. Ampak to je mala malica za Borčija ;)

From Steber revežev (V-, 500m), 15.8.2009

Ključno mesto je zajeda (V-) nekje v zgornji tretjini smeri, kjer pa je zabitih toliko klinov, da se je Borči že zbal, da mu bo zmanjkalo kompletov! Proti pričakovanjem pa težavnost tudi naprej od zajede komajda popusti in v kombinaciji s čvrsto skalo je to juhej! Smo kar malo zavriskali …

From Steber revežev (V-, 500m), 15.8.2009

Oni dan sta Anže in Tadej zlezla Spominsko smer Srečka Rihtarja in naju že več ur čakala, tako da sva jo z Borom nemudoma ucvrla po melišču navzdol na Vršič. Pol ure z Zadnje Mojstrovke, gaaaaaas!

-Mare

  • Share/Bookmark

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !