Maretov blog

Šport je (skoraj) vse.

Tenerife, 1. del

Objavil mare, dne 28.04.2010

Pravzaprav je trajalo prav nedopustno dolgo, da sem kot srfer obiskal Kanarske otoke. A letos se je vendarle končno vse poklopilo, tudi pikica je bila za enotedenski predah … gremo na Kanarce!

Tenerife so največji otok kanarskega arhipelaga, kjer lahko združimo skorajda vse – srfanje, konkretno pohajkovanje po hribih, oglede znamenitosti, you-name-it! Odločitev skratka ni bila težka, otok pa naju je preprosto navdušil. Prva stvar, ki sem jo opazil v El Medanu, kraju z obilico vetra, so bila kolesa. In to ne kakršnakoli, temveč pritrjena v tla in s pogledom na morje. Temu se tukaj preprosto ne moreš upreti, še najbolj zagnani pa so bili upokojenci. Mislim, to so gonili neprestano!

From Tenerife, april 2010

No, morda bi bilo smiselno pokazati tudi zaliv in razgled s hotelskega balkona. Meni je bilo zelo všeč, dolg zaliv, z lesom “tlakovana” sprehajalna pot, restavracije z zmernimi cenami …

From Tenerife, april 2010

Zelo očitna stvar tu je tudi veter, ki ga res ne manjka. Skorajda cel teden je pihalo odlično, kar sem jasno z veseljem izkoristil.

From Tenerife, april 2010

Tole je bilo na žalost največ, kar sem dobil od valov. Ampak je bilo vseeno kar zabavno …

From Tenerife, april 2010

Za popestritev sva se povzpela tudi na bližnjo vzpetino Montana Roja, še pred tem pa sem zaliv škljocnil z druge strani:

From Tenerife, april 2010

Z balkona pa nama je pogled uhajal že drugam, predvsem pa višje … ;)

From Tenerife, april 2010

(se nadaljuje)

-Mare

  • Share/Bookmark

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !