Maretov blog

Šport je (skoraj) vse.

Julijska potepanja

Objavil mare, dne 22.07.2010

Korzika, ta prekrasen otok, je na žalost že davno za mano, ampak hej, saj imamo tudi pri nas polno lepih krajev, ne?

Oni dan sva se z boljšo polovico odpravila na Kras, da narediva en tak lep sprehod pred kopanjem v morju. Pobrskal sem malo po internetu, pa tudi starša sta bila pred kratkim tam, tako da sem se odločil za kraški rob pri Sočergi. Pot do teh spodmolov je … hm … slikovita!

From Julijska potepanja

Pikec je na žalost v avtu pozabil vodo in ko sva že močno žejna končno prišla do naravnega mostu, so bile pikičine besede: “A zarad teh k******* skal sva rinila sem?!” Meni je bilo lepo, pa še toliko bolj nama je sedlo kasnejše kopanje v morju ;)

From Julijska potepanja

Naslednji dan sem jo zarana mahnil na Storžič – iz Povelj sem bil na vrhu v uri in dvaindvajsetih minutah in si takoj čestital za izenačen rezultat izpred dveh let, ko sem bil še malo bolj fit ;) Takole sem vas ob sedmih zjutraj gledal navzdol ;)

From Julijska potepanja

Da sem po skupaj slabih dveh urah sopihanja imel kasneje še en teden musklfibr, mi verjetno ni potrebno posebej razlagati … sploh ker sem se ob desetih že pridružil ostalim pri plezanju v Bohinju.

From Julijska potepanja

Smo pa tudi plezalci popolnoma normalni ljudje in z veseljem smo se skopali v Bohinjskem jezeru!

From Julijska potepanja

-Mare

  • Share/Bookmark

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !